Smartwatch V8 - sat, koliko košta i kako to funkcionira?
Ljepota

Smartwatch V8 – sat, koliko košta i kako to funkcionira?

dobio oko na pisanje recenziju kineskih pametnih satova Smartwatch

V8 koji koristim otprilike od ožujka ove godine.

Ovaj post će biti koristan ne kao prikaz specifičnih modela pametnih satova, od kojih ima na stotine, a za formuliranje ideje da je kineski pametnih satova u cjelini, a koje su mogućnosti njihove primjene.

Sadržaj

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

izgleda, ocjena, specifikacije, osobine

Smartwatch V8 Isporuka u jednostavnom kartonskoj kutiji. Otprilike u istom okviru prodano jeftini redovnih satova.

U kompletu nema ništa zanimljivo. Samo sam gledati, mali priručnik i USB kabel-microUSB za punjenje. Punjač tamo, ali to je za bolje. – tijekom vremena, bilo koji korisnik moderne tehnologije proizvodi previše ovih punjača i microUSB kabela za njih

sama sat. Gornji dio tijela -, metal i ne boji metala plastike

golim okom može vidjeti da je Smartwatch V8 kopirali dizajn Samsung Gear 2.

niže kućište su izrađene od plastike. GV10 dva puta deblji od običnih satova, jer oni su nešto neugodno nositi s vanjske odjeće -. Stalno nastojimo držati navlake obloge

Ostalo lice. MicroUSB priključak za punjenje i veze s računalom. Ostali priključci na sat tamo.

pod stražnji poklopac. Prorezi za microSIM i microSD.

Baterija 450мАч, on se vratio. Za vrijeme ovog kapacitet baterije je pristojan.

reproducirati ako ste omogućili Smart zaslona Gledajte GV10 pokušava da oponaša Android. U stvari, ove satova na Nucleus RTOS – isti sustav koji je radio kineski „nokla” sa 2 sim i TV

.

Top tonneau također pokušava oponašati sučelje neke drevne verzije Androida.

izbornik Clock. Dostupan u izboru od nekoliko jednostavnih bira, to po mom mišljenju je najslađi.

Glavni zaslon. Još jedan sat, ovaj put, analogni i tipke za pristup telefonskom imeniku, birajte i izbornici. Karakteristika Nucleus RTOS neuredan „skakanje” font.

Zaslon biranje. Možete nazvati kao sati, a uparen sa svojim smartphone.

Pregled pametnih satova Smartwatch V8Review pametnih satova Smartwatch V8Review pametnih satova Smartwatch V8Review pametnih satova Smartwatch V8Review pametnih satova Smartwatch V8

Meni. Radi lakšeg snalaženja, pridružio isti tip fotografija u galeriji.

pristup SMS-a. Možete pogledati tekst poruke

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

koja je bila instalirana na sat SIM kartice i SMS-a u memoriju u paru Android smartphone.

Pregled pojedinačnih tekstova.

Nepotrebne funkcije Smartwatch V8

Kao što je često slučaj, Kinezi odlučili staviti uređaj na maksimalne funkcije, stvarno ne razmišljajući o njihovoj primjenjivosti i važnosti. S popisom beskoristan značajke pametnih satova GV10 ja ću početi, jer je u to najviše uređaju.

 • Cameraobscura beskorisna stvar, prisutna u brand name i jeftinih kineskih modela smart watches.In GV10 Smart Watch je kamera modul od 0,3 MP s obje mobitelima godine na taj način u 2004. Kvaliteta snimanja je strašna, tražilo je sporije. Branded gledati kamere na 1.2-2MP, malo better.But to nije to. Na primjer, netko na neki način staviti sat na

  fotoaparatu, izradu fotografija nije gori od današnjih vodećih uređaje kao što su iPhone 6s ili Galaxy S7 Edge. Dovoljno je pogledati na samoj sat, mjesto oka kamere u odnosu na zaslonu u njih i mislim: i kako ga koristiti za fotografiranje? Što je to tako. Oblik faktor sati ne morate ih koristiti kao kameru i fotoaparat u sat nije uopće potreban.

 • Browserside na internetu s četvrtastim ekran s dijagonalom od 1,5 inča? Pa, smiješno. Dakle, preglednik – još jedan beskoristan značajka
 • .

 • Counter egotiations vrlo korisna stvar, ako je ispravno implementiran. Tj praćenje svih fizičkih aktivnosti korisnika u pozadini i dovoljno precizno. Na primjer, kao što je učinjeno u modernom iPhone, što je za praćenje fizičku aktivnost korisnika se rješava posebnim coprocessor.But smartwatches GV10 korak brojač se aktivira i zaustavlja ručno, a točnost brojanja koraka je upitna. Poteškoća (svaki put da se popne u izborniku i omogućiti brojanje koraka) i manjkava provedba funkcija čini nepotrebnim.
 • Audio player i FM radio nije opremljen za slušalice. Točnije, predloženo je da se spojite slušalice putem microUSB. Gdje

  Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

  pronaći takav, ali još uvijek pružiti prihvatljivu kvalitetu zvuka – tajna me.And ako priključite slušalice, a zatim koristiti uređaj će i dalje biti neugodno. Zamislite klimanje žice koja ide od ušiju do ručnog zgloba. Da ne spominjem činjenicu da je bilo koji nagli pokret rukom i slušalice iz uha.

 • Videoplanet tvrdnja se svodi na isto kao u slučaju preglednika – na veličinu zaslona. Pa, što videa 1.5″ ekran? Što je tu vidjeti i zašto razbiti oči?
 • microSD kartaesli na sat neće igrati bilo koji video ili audio (iz nekog razloga gore objašnjeno), potreba za korištenje memorijske kartice nestaje. Sposobnost da umetnete memorijsku karticu u sat jesti, ali pohraniti na ovom memorijsku karticu ništa.
 • Monitor sySmartwatch V8 dovoljno prostran da spavaju u njima je neugodno. Dakle, neće se koristiti funkcija praćenja sna, koji je prisutan u satima.
 • QQ, Weixin, igre CenterПредустановленные kineski glasnici i kineskog „igra centar” .U Rusija koristi za namijenjenu svrhu ne može, a time i beskorisni.

Korisne funkcije Smartwatch V8

Okrenimo se sada na one značajke koje čine pametne sat koristan i opravdavaju kupnju.

 • Casionova izazov pametne sat je, u stvari, biti satima. Ovaj zadatak obavljaju, prikazujući u obliku analognih

  birati s rukama (postoji nekoliko različitih mogućnosti oblikovanja), te u obliku brojeva.

 • Telefongesprache umetanjem mikro-SIM čini pametan sat kopija telefona koji je uvijek pri ruci. U tom smislu, jeftini kineski satovi su daleko bolji od skupljih modela iz dobro poznatih proizvođača: marke satova utičnica za SIM-kartica nije predviđeno
 • .

 • Bežični garniturnaya najbolji funkciju pametnog sat, po mom mišljenju, je raditi kao bežične slušalice. Kad nazovete na smartphone sat će pokazati ID pozivatelja i dati priliku da odgovori na poziv ili ga resetirati. Vrlo zgodan za vrijeme vožnje. ne bi ozlijediti da ima gumb koji vam ne pada na poziv, prebaciti ga na miran način, ali avaj. Iako je u nekim modelima postoji mogućnost.
 • Anti-lostЧасы signala u slučaju gubitka bluetooth vezi s smartphone. To je pogodan za ljude raspršeni vam omogućuje da brzo pratiti missing.When spojite sat na smartphone na Android i instalirati aplikacije pratilac značajka je dostupna i signal na smartphone kako bi se olakšalo potragu.
 • Sjedeći reminderА je ponavljajući vremena, daje signal za unaprijed određenom vremenskom razdoblju. Glavna svrha je da signal čovjeka na sjedeći rad redovito ustati i protegnuti, kako bi rastjerala krv kroz tijelo.
 • Kontrola Glazba smartfonlar sve jasno iz naslova. Smartphone je u torbi ili džepu, a sat pričvršćen na svoj ručni zglob, a zaslon se može upravljati iz svog smartphone reprodukciju glazbe.
 • Distincition – velika mogućnost za brzu informacije fix, zajedno s aplikacijom za uzimanje bilješke i stalno nosi oko prijenosno računalo. I jednostavniji i brži pristup rekorder, veća je vjerojatnost da će se riješiti u što svakodnevno tool.It je najbolje imati poseban snimač, pohranjeni u džep i donio u radno stanje pritiskom na jednu tipku. Ali i na ruku nosi pametnu sat s diktafonom su dobar izbor.

Kompatibilan s Android i iOS

Smartwatch V8 kompatibilan je s pametnim telefonima kao što su Android i iOS.

Osnovne funkcije (Bluetooth, kontrola glazba) dostupan je po defaultu, dodatnim značajkama (pristup SMS na vaš smartphone prikaži obavijesti s vašeg smartphone na satu i sl) zahtijeva da instalirate aplikaciju pratilac.

Pod Android ovaj app je (pod nazivom BTNotification i dostupna na Google Playu) i radi u redu, ali u iOS-u, sve tužnije. Sam bio u mogućnosti pronaći u App Storeu samo app MediaTek Inc Smartdevice, ali da rade u tandemu s GV10 na moj iPhone 5s to nije želio.

Dakle, odabrati gledati u par iPhone biti pažljiv.

S druge strane, osnovne funkcije rade bez instalacije aplikacija, a to je stvarno potrebno za sve ne-esencijalne funkcionalnosti?

Zaključak Smartwatch V8

Kako kupiti pametne sat sada nema smisla. U ovom trenutku pametan sat je uređaj bez problema. Na tržištu je zasićena, potražnja za satove pada. U očekivanju novih tehničkih rješenja koja promisliti pametni sat i učiniti ih više funkcionalne je obratiti pažnju na jeftine kineske modele.

Za mene je korisna funkcija za pametne sat bio u mogućnosti razgovarati s njim, kako na slušalice i diktafon. Da, i backup telefon sam po sebi neće biti suvišno. Ipak, treba pozvati na pametne sati nisam naišao, ali ako je bolje imati tu opciju nego ga ne imati. Ova funkcionalnost je vrijedan novac u rasponu od 2-3 tisuća rubalja, ali ne više.

iznimka – Apple. Za korištenje sa iPhone, a ako financije dopuštaju, ima smisla da se originalni Apple Watch, koji izoštriti interakcijom s „Apple” elektronike i integriran u Apple ekosustav.

Smartwatch V8 preporučiti za kupnju ne mogu jer danas oni više nisu optimalna u smislu cijena / mogućnosti / dizajn.

Pogledajte Smartwatch V8в online trgovina GearBest sličan model za 18 $ u online trgovini GearBest Cijeli katalog pametnih sati online trgovina GearBest

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...