Sivuston mainostuskäytäntö

sivusto on laatinut suuntaviivat, jotka keskittyvät hallitsemaan eri puolia mainonnan verkkosivuilla. Ohjeissa on myös kuluttajille suunnattuja verkkosivustoja ja mobiilisovelluksia. Kuluttajille suunnatut verkkosivut ja mobiilisovellukset määräytyvät mainostusverkostoidemme perusteella ja perustuvat näiden mainosverkostojen määrittämiin käyttäjien etuja.

Mainostuskäytäntöön sisältyvät ohjeet käsittävät useita asioita, kuten mediailmoitusten hyväksynnän, mainosten näyttämisen verkkosivustossa ja siitä, miten sivustossa olevat mainokset poistetaan. Vain sivuston henkilökunnalla on harkintavaltaa ryhtyä mihinkään tähän toimenpiteeseen. Media on vastuussa tulkita ja valvoa politiikkaa. sivustolla on myös oikeus muuttaa ilmoituspolitiikkaa aina kun he katsovat tarpeelliseksi.

Seuraavassa on mainostuskäytännön ohjeet

Sivustolla on oma harkintavalta päättää mainostyypin, joka hyväksytään ja näytetään verkkosivustolla. On tärkeää huomata, että verkkosivustolla tehdyt mainokset eivät ole mainoksia yrityksille, jotka valmistavat, jakavat tai mainostavat mainostettuja tuotteita tai palveluita.

Sivusto ei hyväksy mainontaa, joka ei ole tarkka. Mainonnan on tarkoitus olla tarkka ja ammattimaisesti hyväksytty.

Mainosluokat, joita ei sallita

Sivusto ei hyväksy laitonta tai “epäluotettavia” tuotteita. Sivustolla on oikeus päättää, mitä se pitää “sopimattomina” tuotteina.

  • Ei hyväksytä materiaaleja, jotka edistävät syrjintää tai pilkkaa henkilöä tai yksilöryhmää henkilökohtaisista syistä.
  • Alkoholimainoksia ei hyväksytä.
  • Kaikki vilpilliset, harhaanjohtavat tai loukkaavat materiaalit eivät ole hyväksyttäviä.
  • Aineita, jotka ohjaavat sisältöä alle 13-vuotiaille lapsille, ei hyväksytä.
  • Pornografista sisältöä ei hyväksytä.
  • Mediaa tai luokiteltuja M-luokiteltuja videopelejä tai -sisältöjä ei hyväksytä.
  • Ei hyväksyttäviä tuotteita tai palveluita, jotka eivät ole järkeviä.
  • Viestejä ja mediaa, jotka sisältävät väitteitä, joilla ei ole todisteita, ei hyväksytä.
  • Mainosyksiköitä, jotka ylittävät määrätyn tilan, ei hyväksytä.

Sivusto erottaa myös mainonnan, sponsoroidun sisällön ja toimituksellisen sisällön. Tämän seurauksena jokaista sisältötyyppiä käsitellään erillisenä kokonaisuutena, jossa on erilaisia ​​ohjeita.

Kun lukija klikkaa jotain mainosta, hänet yhdistetään asiaankuuluvalle sponsoroidulle sisältöalueelle, joka on verkkosivuston omaisuuden alla.

Sivusto varaa itselleen oikeuden määrittää, miten avainsanan tai aiheen tietoja koskevat hakutulokset näytetään. Sisältö näkyy yhdessä sen lähteen kanssa. Sponsoroidut sisällöt merkitään sellaisiksi ja samoja ohjeita sovelletaan muihin suodatettaviin tietoihin.

Sivusto noudattaa myös Google-mainoksissa annettuja sääntöjä ja ohjeita ja liittää ne vastaaville verkkosivustoille.

Kolmannen osapuolen sisällön on katsottava noudattavan mainostuskäytäntöä, kun taas merkinnän sisältöä säännellään sivuston määritellyn käytännön mukaan. Mainonnalla ei ole tarkoitus linkittää suoraan sellaisiin yhteystietoihin, kuten rekisteröintiin tai sähköpostin kaappaussivulle.

Sivustolla on oikeus hyväksyä mainonnan julkaiseminen. sivusto voi päättää milloin tahansa hyväksyä, hylätä, peruuttaa tai poistaa mainontaa. Lyhyellä ilmoituksella annetaan peruutus, poistaminen tai hylkääminen.

Mainostajan on noudatettava kaikkia kotisivulle asetettuja kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​lakeja. Säännöksissä voi olla laillisia tarkoituksia varten tarvittavat legendaariset lausunnot ja lausunnot.

Mainonnan ei pitäisi sisältää tunnisteita, pikseleitä, flash-säiliöitä tai mitä tahansa muuta tietoa keräävää ohjelmistoa. Evästeet, majakat tai muut tiedot suodatetaan verkon suojaamiseksi mistä tahansa uhasta. “