Sivustojen sponsoreiden käytäntö

Sivusto arvostaa sitä, että kuluttajatuoteyrityksillä on merkittävä vaikutus kuluttajien terveyteen. Sivuston sponsorointi on mainontaa, jonka avulla sivusto voi tarjota lukijoilleen informatiivisen ja asiaankuuluvan sisällön ilmaiseksi.

Sivusto keskittyy vain tarjoamaan sponsoreilleen mahdollisuuksia markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan kuluttajille.

Verkostolla pyritään luomaan foorumi, jonka lukijat voivat hyödyntää itseään. Sponsorointipolitiikka mahdollistaa verkoston kasvavan ja laajentuvan. Sivustolta löytyvä koulutusmateriaali kouluttaa lukijoita, joiden avulla he voivat tehdä tietoon perustuvia terveys- ja elämänvalintoja.

Sivustolla puhutaan eri aiheista, kuten liikuntaa, terveellistä ruokavaliota, turvallisuutta ja ehkäisyä sekä hyvinvointia. Verkko tarjoaa myös lukijalle vinkkejä siitä, miten tasapainoinen ja terveellinen elämäntapa saavutetaan.

Sivuston tavoitteet

Verkoston tavoitteena on parantaa lukijoiden terveyttä kaikkialta maailmasta tarjoamalla heille koulutuksellista sisältöä terveydelle.
Sivusto keskittyy luotettavien ja asiaankuuluvien materiaalien ja työkalujen kehittämiseen terveyteen. Koulutussisällön tulee perustua tosiasioihin, viimeaikaiseen tutkimustyöhön ja terveystilastoihin.
Verkko keskittyy myös lähettämään lukijoilleen positiivisia terveysviestejä.

Toimituksellinen politiikka ja sisällön kehittäminen

Verkoston käytäntöjen mukaan sisältö on kirjoitettu ja tarkistanut sen pätevät toimittajat milloin tahansa.

Affiliate-korvauksen ilmoittaminen

Ilmoitus pätee verkoston verkkosivustoon, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sekä sivuston mobiili- että verkkoversioihin. Ilmoitus on annettu helpottamaan verkoston taloudellisia suhteita sen tytäryhtiöille, sponsoreille, mainostajille ja muille verkkosivuilla näkyville kolmansille osapuolille.

Osa verkkosivustojen artikkeleista liittyy tiettyihin palveluihin ja resursseihin, jotka keskittyvät tuotemerkkien ja tuotteiden kehittämiseen ja edistämiseen. Verkko kuuluu yksittäisiin valitut kumppaniohjelmat. Se tekee toimeksiannon, kun lukija haluaa ostaa tilauksen kautta tarjotut affiliate-linkit. Sivusto paljastaa täysin suhteensa mainostajiin ja vakuuttaa lukijoille, että kaikki taloudelliset kannustimet eivät vaikuta tuotteen tai palvelun julkaisemiseen.

Osapuolet voivat muuttaa milloin tahansa sivuston tarpeelliseksi. Lukijat voivat lähettää kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita sivuston henkilökunnalle online-lomakkeella. Käyttäjät voivat myös esittää kysymyksiä ennen ostoksen tekemistä verkkosivuilla tarjottavien kumppaniliittymien kautta.

Lukijoita kehotetaan olemaan käyttämättä verkkosivustossa annettuja tietoja korvaamaan ammattimaista lääketieteellistä neuvontaa tai hoitoa terveydentilaan. Verkkosivustossa olevia tietoja ei pidä käyttää diagnosoimaan tai hoitamaan mitään lääketieteellisiä sairauksia ilman, että perehdytään pätevään lääketieteelliseen asiantuntijaan.