Ljepota

Silane Guard – tekuće staklo, mišljenja, komentari, cijena, gdje kupiti,

FONT> & nbsp;

Uključeno u silan Willson garde komponenti na temelju Milanovich polimera može štetiti zdravlju.

Kada radite štap s osnovnim pravilima osobne sigurnosti: EM>

1. Liječenje mora biti izvedena na otvorenom ili u dobro ventiliranom prostoru.
2. Sve operacije koje uključuju primjenu obavljati samo uz zaštitne rukavice.
3. Ne izlažite silan straže na kožu i odjeću. Ako bi to spriječili nije odmah isprati pogođenim područjima s toplom vodom.

Opće upute silan straža

Ne otvarajte unaprijed! Kada curenja – gubi svoja svojstva

.

tretman trebao biti samo površinski nanosi boja za premazivanje.

ne primjenjuju pripravka stakla, krom proizvodi, gumene brtve, dijelove neobojene plastike.

Svi radovi se izvode uz korištenje čiste kožne tkanine (mikrovlakana).

zatvoreno pakiranje pohranjeni na tamnom mjestu pri temperaturi do + 40 ° C, u uspravnom položaju.

promatrati vremenskim razmacima!

Spring / jesen u sjeni (10 ° C-20 ° C).

  • Vrijeme polimerizacije je 10 minuta.
  • Vrijeme brisanja do 5 minuta.

Ljeto u sjeni (20 ° C-35 ° C).

  • Vrijeme polimerizacije je 5 minuta.
  • vrijeme brisanja – 3 minute

.

Ne primjenjivati ​​na vrućim površinama i na izravnom suncu!

Winter suncu (manje od 10 ° C).

  • Polimerizacija vrijeme -. 15 minuta ​​li>
  • Vrijeme obrišite 10 minuta.

Ne primjenjivati ​​na niskim temperaturama!

rukovati CAR u dijelovima

  1. vrata (bočna strana)
  2. Sjenilo
  3. krov
  4. deblo i stražnji dio automobila.

Tehnologija primjena silan straža

Nakon obrade, jačina obloge je pojačana izravnom utjecaju sunčevih zraka. Tekućina namijenjen jednom trenutku upotrebe. Smanjenja tlaka, bočice se kompozicija ne podliježe dugoročno skladištenje.
Nakon tretmana preporuča se da ne oprati automobil za 1 tjedan. U tjedan dana možete oprati automobil, čak u automatskoj praonici. U budućnosti, samo posjetite autopraonica.
Nakon tretmana ne koristite abrazivna poljski. U slučaju korištenja brusi vosak je dužan ponovno prijaviti silan straža.
Efekt se neće postići ako se ostavi da se suši duže vrijeme, bez brisanja.

Fotografije / video izvorne set SG

želim podijeliti osobno iskustvo s japanskom tekuće staklo silan straže. Tijekom obrade tijela snimljenih kamerom stanje na boju prije nanošenja premaza i nakon procijeniti stvarnu učinkovitost proizvoda. Sve je provedeno u skladu s uputama (dođe u priboru).

Dakle, kao što je preporučeno u uputama, odvezao se do autopraonice provesti temeljita čišćenja tijela. Koriste uslugu – uklanjanje iz tijela bitumena i katrana. Moj auto nije star (2 godine), tako da nije potrebno mnogo priprema i preliminarni duboko poliranje. Ako imate kamene čips, onda ćete morati očistiti i obojiti.

Nakon čišćenja napustio stroj preko noći kako bi ga dati potpuno suha. Apsolutno čista i potpuno suha površina je najvažniji uvjet za uspješnu primjenu japanskih poliranje.

Sljedeći dan, a druga faza! Tijekom noći je tijelo savršeno suha. Pažljivo sam obrisala vlažnom krpom od mikrovlakana, odmah obrišite suhom s drugom krpom. Sniman kao LPK. Kao što možete vidjeti, tijelo ima male ogrebotine, male scuffs, izblijedjelu boju.

Vrijeme obrade provedene u blizini garaže pod otvorenim nebom, toplo jesensko vrijeme napravio to moguće. Temperatura je +10 stupnjeva, bez vjetra, bez oblaka. Rukovanje na ulici u sub-nula temperature ne preporuča proizvođač. EM>

Na početku identificirati slijed provlačenja branici, vrata, hauba, krov (to podijeljen u dva dijela), prtljažnik. Sada dolazi u igru ​​silana stakla straže. Prvo, sastav sprej dobro promućka nekoliko puta. Zatim ravnomjerno i uzdužna gibanja primjenjuje proizvod na površinu posebnog spužve (došao u priboru). Zatim boje sastav na elementu, gledajući pažljivo, kako bi se izbjegle praznine uzrokovane na alat se vizualno vidi na tijelu. Pritisnuti ili RUB nije potrebno.

Kao što se ispostavilo, liječenje tijela u automobilu ovom dijelu – ne može biti jednostavnije! To se distribuira i raspolirovyvayut lako. Imao sam iskustvo korištenja tekućeg stakla Staklo straže, to je puno teže raspolirovyvayut.

Nakon tretmana s sastav svih dijelova tijela u jednom sloju, sredstvo (pomoću volumena od 57 ml) je oko polovine.

Dakle, ako sve obaviti na određenom proizvođaču tehnologije, jedan takav spremnik je dovoljno za liječenje tijela u dva sloja. A drugi sloj se može primijeniti tek nakon najmanje jedan sat nakon što je prvi brisanje.

uglađen i dobiti ogledalo!
Zatim je čekao 10 minuta, primjenjuje sastav je isušio i počeo brisati.

Komplet japanskom pokrivenost uključen u tu većinu posebnom mikrovlakana. Raspolirovka obavlja bez primjene pritiska lagano. Radio s dijelovima tijela u istom redoslijedu, kao prilikom primjene pripravka.

Cijeli proces nanošenja tekućeg stakla mi je oko dva sata. Radio je polako i pažljivo. Učinak ovog nezavisnog trgovca me impresionirala 100%! Stroj je stekla svijetle izgled, bljesnulo kao ogledalo.

Pogledajte fotografije prije i poslije silan garde

Sadašnje ranije ogrebotine, ogrebotina ne vidi. Nisu! Moj auto je kao nov. Cilj je postignut, tijelo mog auta je dobro zaštićena od manjih ogrebotina, paučine, ogrebotina čvrste mikrofilmu.

Na video, pokušao sam dobro pokazati rezultirajući efekt zrcala. I takav prekrasan sjaj nakon 1. sloj poljskog silan straže!

Također sam zarobljen na video od odbijajući filma. Hidrofobne svojstva ona je stvarno super. Kao što je preporučeno, auto nije opran za tjedan dana. Tijekom tog vremena, prašina na tijelu stane ravnomjerno, ali je kiša oprala čista.

Dopustite mi da vas podsjetim da se proizvođač ne preporuča se pranje automobila nakon tretmana s tekućeg stakla u roku 1 tjedna.
Film treba da u potpunosti otvrdne, pa iskorištavati auto nakon obrade, ali bez sudopera!

Nakon mjesec dana aktivnog rada stroja za pranje, rezultat je isti – ona je također izgleda sjajan
svijetle boje, lijep sjaj, bez ogrebotina, nema scuffs.. Blato, voda kao i odmah počinje teče. Sada je mnogo manje vjerojatno da će ići na autopraonica, kad je auto ostaje čist duže.
rezultat. To stvarno radi savršeno japanski proizvod koji se štedi za auto i novčanik!

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...