Ljepota

Handy Heater – mišljenja, komentari, cijena, gdje kupiti

Handy grijač je prijenosni grijač koji se brzo zagrijava prostoriju i, kao što je navedeno od strane proizvođača i potvrđen od strane korisnika omogućuje spremanje na troškove grijanja.

Produkt ima slijedeće prednosti:

 • Priključuje se na bilo utičnicu, vertikalno ili horizontalno (rotirajući utikač).
 • Kompaktan i praktičan za putovanja.
 • brzo i jednostavno grijanje.
 • Energetska 350 Watts.
 • Podesivi termostat.
 • programirati 12 sata vremena.
 • Automatsko isključivanje Timer
 • Tihi rad.
 • Oslobađa na trg.
 • grije do 23 četvornih metara.

grijač ima velike mogućnosti. Za kompaktne uređaje impresivne postavke niska i visoka razina ventilatora, timer i dobar raspon temperature.

Prodaje se u sljedećim zemljama:

sadržaj

 1. Pregled Handy grijač
 2. Dizajn
 3. Upute za upotrebu
 4. Recenzije od stvarnih korisnika
 5. Gdje kupiti, koliko?

Pregled Handy grijač

Dobro grijač je električni grijač koji može grijati veličine do soba do 23 četvornih metara. Zahvaljujući digitalnom timer, kontrolu temperature i ugrađenom zaštitom od prenapona vezu s bilo utičnicu. Proizvod će zagrijati prostoriju i uštedjeti novac na računima za grijanje.

Prijenosni grijači nisu novi koncept, i prodaju u robnim kućama ili drugim maloprodajnim trgovinama sa širokim izborom veličina i mogućnosti određivanja. Takvi uređaji su popularni, jer su sustavi grijanja mnogih kuća ili ne mogu nositi s mraz i ne daju dovoljno topline, ili su neekonomično za kratkoročnu uporabu.

Ovaj uređaj je vrlo mala i ima kapacitet od 350 vata. Iako se proizvod može zagrijati sobu sa površinom od 23 kvadratnih metara (veličine od standardne spavaće sobe), smatra se da je prikladnije za male prostore, kao što su kupaonice, uredski uredu uredu. Također je pogodan da se putovanje u šatorima, vlakovi, auto ovaj uređaj će biti neophodna.

Dobro bojler ispušta topli zrak koji se osjeća i miriše baš kao i sušilica puše zrak. Zadani uređaj postavljen na 30 stupnjeva Celzija, dok je brzina podešena na visokoj razini. Korisnik može podesiti temperaturu od 15 do 33 Celzijevih stupnjeva i postaviti brzina visoke ili niske. Tu je brojač koji vam omogućuje da ga konfigurirati za 1-12 sati.

S obzirom na termostatu noću, možete ostaviti uređaj, bez straha da će „rana” puno kilovata električne energije.

Kompaktni dizajn idealan je za ured, terase, kupaonice, hosteli, kampovi, podrumi, garaže, i još mnogo toga. U tom procesu, uređaj ostaje hladna na dodir.

Dizajn Zgodan grijač

Pametno, inovativni dizajn proizvođač Handy grijač proglašavajući svoj proizvod je kompaktan u veličini, ali u isto vrijeme, snažne performanse zahvaljujući izolacijskim dizajn Thermo-keramike.

U dizajnu, kako je navedeno, osigurana podesivi termostat za kontrolu temperature. Zrak cirkulira ventilator s dvije brzine. Zaslon digitalna temperatura i vremena za uključivanje / isključivanje za poboljšanje upotrebljivosti.

Upute za uporabu Handy grijač

U okviru uz ovaj proizvod ugrađena instrukcija, koji pruža smjernice za rad ovog uređaja.

 1. Montiranje grijač ponajprije na zid.
 2. Uvijek uključite grijač izravno u zidnu utičnicu. Nikada ne koristite produžni kabel ili kabel za napajanje.
 3. grijača vrući zrak izlazi. Kako biste izbjegli opekline, nemojte dopustiti da golu kožu se u neposrednoj blizini u blizini uključenog stroja.
 4. Držite zapaljive predmete, kao što su namještaj, jastuci, posteljina, papira, odjeće i zavjese na udaljenosti ne manjoj od jednog metra s obje strane grijača.
 5. Ovaj uređaj nije namijenjen za uporabu u područjima s visokom vlagom.
 6. Nikad ne instalirajte uređaj gdje može pasti u kadu ili drugim sličnim mjestima.
 7. Pogodno samo za internu upotrebu.

Gdje kupiti koliko Handy grijač?

U konvencionalnim trgovinama takav proizvod teško kupiti, a zatim na napuhane cijene (oko 30-50 dolara po jedinici). Možete uštedjeti novac naručivanje proizvoda u online trgovini.

Za narudžbu, pritisnite zelenu tipku (nalazi dolje) i ispuniti obrazac za povratne informacije. Tijekom dana možete kontaktirati trgovinu i navesti neke detalje narudžbe.

dostava se obavlja nekoliko poštanskih usluga (možete odabrati najpogodniji za vas), a traje 2-5 dana. Pouzeće.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...