Vijesti

Aqua Disiac – Parfem s feromoni, recenzije, komentari, cijena, kako se to radi?

Što su feromoni?

feromon je hormon aktivna tvar potječe iz kožu. Ako ga prevesti iz grčkog jezika doslovno, to će zvučati kao „privlači hormona”. Producent kože žlijezdama oba spola, feromon stimulira koliko ženama i muškarcima. Znanstvenici su dokazali da postoji izravna ovisnost o količini proizvedenih „atrakcija hormona” i seksualnosti. Dakle, ako je vaša koža žlijezde proizvode feromone malo, a zatim vaš seksualnost u očima suprotnog spola razmjerno mali. Što učiniti u ovom slučaju? Za održavanje njihovu žalbu sredstvima posebne namjene, na primjer, parfemi s feromonima.

Parfem sa feromonima: cijena i gdje kupiti

Naš blog TutKnow.ru nema obrta, nemojte nam pisati u komentarima na ovom pregledu pitanja vezanih uz kupnju, isporuke i plaćanja robe. Kupiti ženske ili muške parfeme s feromonima Aqua Disiac je službeni online trgovine.

Cijena parfema s feromonima Aqua Disiac:

Kako hormon privlačnosti?

„Privlačenje hormon” percipira se udiše kroz nos. Dakle, to je najlakše prenijeti na predmet svojih snova kroz ugodan nenametljiv miris parfema. Znanost je dokazala da je nos svakog živog bića nalazi vomeronasal željeza. Također šalje hormonski signal do mozga (točnije, u Subkortikalni regiji). Kako ne pokušati eksperimentirati s mirisima i inhalacije, ne miriše … hormona, a feromoni ne miris bilo gdje i pod kojim okolnostima. No, dosta njihove male količine (doslovno kap) i učinak će vas impresionirati i one oko vas vide kao seksualni objekt. To je moćan alat za zavođenje i ostvarivanju njihovih fantazija.

Svojstva parfema s feromonima Aqua Disiac

Feromoni ne mijenjaju parfem zbog „besaratinia” imovine. Dakle, možete odabrati bilo koji parfem koji miriše dobro, njihova svojstva ostaju nepromijenjena – privući. To je dobra prilika da se osjećaju i doživjeti strastvenu ljubav na prvi pogled. No, to nije prvi u komunalnom imovine, kao što su parfem Aqua Disiac sadrži feromone i ponašaju se kao da:

  • trebate romantičnu datum i jake senzacije;
  • želite biti svjetliji, ljepši;
  • sram, nelagoda i ukočenost spriječiti žive punim životom;
  • želite ažurirati svoj bračni odnos i zapaliti te osjećaje s osvetom;
  • biti živčani i ludi partnera,
  • samo žele da biste dobili osloboditi od depresije i biti u dobrom raspoloženju.

Nanesite parfem s feromonima Aqua Disiac tek toliko da pomažu kao perspirants kugličnim zapešća, vrat i iza ušiju. Žene koje se nadaju potaknuti partnera ljubavne igre da se prijave parfem s feromonima Aqua Disiac može biti na bilo kojem mjestu, važno je ne pretjerati iznos.

Tko može koristiti parfem s feromonima?

Muškarci i žene. Konkretno, parfema Aqua Disiac razvijen za svaki spol posebno. Tu je skromna ljepota, što nije dovoljno muške zajedništvo. Stručnjaci posebno preporučuju to na one žene koje su već dugo usamljen, neodlučan i stidljiv. Tko je teško zadovoljiti.

Žene koje žele povećati libido partnera. U neposrednoj blizini, udišući miris da muškarci ne mogu odoljeti ženskom tijelu. Strastvena ponašanje partnera će vas probuditi u grabežljivac.

Parfem Aqua Disiac možete eliminirati ukočenost u krevetu s muškarcem. Oni otkrivaju puni prirodni potencijal, naravno. Želite li se osjećati kao kraljica muških srca? Vrlo jednostavno.

  • Pročitajte naš članak o odabiru parfema, koje vrste postoje i kako odabrati pravi miris.

Mišljenje o parfemu s feromonima Aqua Disiac

Kako mnogi nesporazumi izbio oko utjecaja feromona o seksualnosti … A koliko ne bi se zakleti na Internetu nisu primili strastvenu ljubav i pisanje negativnih mišljenja, još uvijek je iznos kupnje parfema Aqua Disiac samo raste. Ako je bilo neučinkovito, onda ne bi bilo rasprave. No, veliki broj pozitivnih mišljenja ne pomažu ženama da napravite pravi izbor u bilo kojoj dobi. Na primjer:

Veronica, starosti 31

Moje sumnje, nema granica: kupi-ne kupi parfem s feromonima? U sebi sam osoba neodlučan, a ja bih radije ostati na marginama, dok drugi razumiju. No, interes i dalje je pretiha. Apsolutno anonimno sam kupio Aqua Disiac čitanje, uz pozitivne kritike jer je lakše raditi putem Interneta. I pokušao ih na vratu i ispod kose prije odlaska u kino s prijateljem. Bio sam iznenađen kada je pažnja ljudi bila skoncentrirobalos na mene, ne na moju lijepu djevojku Marina. Bio sam dvostruko zadovoljan. Sada znam da je naoružan i opasan.

Milena 36 godina

Nakon razvoda sam osjetio kao tlo ispao iz pod nogama: stari, nesretan, samoća me depresivno miš-boravak-at-home. Mislim da sam bio vrlo nesretan, ako mi je nova godina dao parfem s feromonima Aqua Disiac. Pročitajte recenzije i način njihove primjene. Je sve lakše nego što sam mislio. Prvi cilj i eksperiment imam susjeda-neženja. On samo voli moje pse, žene za njega tamo. Morali nositi s njim slučajno u liftu … Prvi dan je bila nevjerojatna. Preporuči.

Valentine, (dob nije navedeno)

vrlo rijetko moj muž počeo u mirovinu, a ja sam počeo primjećivati ​​nespretan izgleda i ženka ima plavu kosu na njegovoj jakni … Dakle, kao supruga sam njegovati, skandal je nestao. Mudro – kupljen života Seksi parfem s feromonima, pročitao sam dosta zanimljivo o ovoj zagonetnoj hormona. Opisati kako sam se ih neće, ali tko želi zadržati svog muža kažu: samo morate postati više privlačan da bi začinio seksualni život, biti fiksna, a zatim vaš tigar nigdje se ne ide nigdje P. >

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...